9 март 2014 г.

Ева Лонгория на корицата на Ocean Drive

Ева Лонгория е жена с много лица. Еднакво добре се справя с многото роли, които заема в живота си -  актриса, режисьор, политически активист, рекламно лице и много още. 
Чаровната Ева, която нашумя с ролята си на Габриел Солис от  тв драмата "Отчаяни съпруги", от известно време се занимава с режисура. Своя режисьорски дебют тя направи със сериала "Камериерки" (Devious Maids), който се излъчва по канала Lifetime. Успехът на първи сезон мотивира Ева да продължи сюжета и поднови работата над втори сезон.


Скоро по кината се очаква да тръгнат два игрални филма с нейно участие - трилърът "Visions" и драмата "Any Day". Освен като актриса, Лонгория има политически изяви. Приема много сериознио идеята да помогне да утвърждаване правата на латиноамериканците в САЩ. Актрисата призовава под различни форми правителството да въведе нови реформи, които да осигуряват защита на имигрантите. Същевременно е явен застъпник на кабинета на президента Обама и често изнася агитиращи речи, в които призовава хората да гласуват за него на следващите избори. Според общите впечатления тя много страстно отстоява позициите и защитава каузата си, което само по себе си открива изгледи за бъдещи успехи.


Преди всичко Ева си остава еталон за красота и сексапил. Това бързо проличава в най-новата ѝ професионална фотосесия, заснета за списание Ocean Drive. На снимките актрисата позира в разнообразни красиви и ултрастилни тоалети на дизайнерски лейбъли, сред които се открояват имената на Diane von Furstenberg и Calvin Klein. Автор на фотосите е небезизвестният фотограф Greg Lotus. 


Източник/Source:
 oceandrive.com/personalities/articles/eva-longoria-says-kids-arent-on-the-horizon