3 юли 2012 г.

Миранда Кер е готова за езда в нова фотосесия на фотографа Giampaolo Sgura

Мнозина виждат в манекенката Миранда Кер пленителна красота и чар, подкрепени с голяма доза сексапил. Това е точно така. Но освен че е супер секси, Миранда е и млада майка. В началото на 2011 манекенката роди син на съпруга си Орландо Блум. Изненадващо беше колко бързо тя успя да възвърне предишната си форма и да се върне към професията си.

Едно от последните начинания на Миранда се свързва с фотосесия, която предстои да се появи в августовския борй на списание Harper’s Bazaar. Снимките са правени от италианския фотограф Giampaolo Sgura. На фотосите виждаме ангелът на Victoria's Secret с компанията на внушителен расов кон и готова за езда.
В интервюто, поместено в списанието, Миранда разкрива, че има още един талант и той е да пее. На въпроса дали би предприела евентулана музикална кариера манекенката отговаря, че вече има записани няколко кавъра и оригинални песни, но самата тя не е автор на текстовете към песните. Половинката на Орландо Блум обожава сина им Флин и споделя, че това е най-щастливото събитие, случвало се някога в живота им. Кер смело заявява, че е готова и иска да има още много деца. За изненада на някои, Миранда сподели че изпитва притеснение когато съпругът ѝ присъства на модни ревюта с нейно участие.
Насладете се на малка част от снимите, които ще красят новия брой на Harper's Bazaar UK.








Снимки: magxone.com