31 юли 2012 г.

Робърт Патинсън помоли Кристен Стюарт да освободи апартамента им в Ел Ей

Вместо с времето отношенията между Робърт Патинсън и Кристен Стюарт да отиват към подобрение, те стават все по-зле. От списание People научаваме, че актьорът врменно бе прекратил мълчанието, но единствено за да помоли невярната си половинка, с която излиза от три години, да си прибере вещите, които ѝ принадлежат и да се изнесе от общия им апартамент в Лос Анжелис.
Звездата от "Bel Ami" не е обелил една дума на Стюарт откакто излезе наяве авантюрата ѝ с 41-годишния режисьор Рупърт Сандърс. В събота пред въпросното жилище паркира ван, в който бяха пренесени всички вещи на Кристен Стюарт. За съжаление на феновете всичко показва,  че двойката няма изгледи да се събере.
"Цялата история бе съкрушителна за Роб. Сърцето му е разбито. Той няма сили да прости изневярата", споделят приятели на актьорите пред списание PEOPLE.
В същото време стана явно, че съпругата на Сандерс, Либърти Рос, е решила да прости и забрави прегрешението на мъжа си. Източници на The Telegraph твърдят, че Либърти е готова да даде втори шанс на Рупърт при условие, че това е било просто една глупава забежка, която не означава нищо.