21 юли 2012 г.

Мила Кунис застана пред обектива на фотографа Craig McDean за новия брой на списание Interview

Талантливият фотограф Craig McDean засне интересна фотосесия на актрисата с украински произход Мила Кунис. На снимките звездата изглежда като привлекателна млада дама с подчертан усет към естетичното облекло, каквато е тя в действителност. Стайлингът е дело на Karl Templer.

Кариерата на Мила Кунис стартира с комедийния сериал "That '70s Show", където участва и бившият съпруг на Деми Мур - Аштън Кътчър. Въпреки успеха на сериала звездата на Мила в Холивуд изгрява малко по-късни. Едва през последните две години името ѝ започна по-често споменава в средите на шоу бизнеса. Припомням, че Мила Кунис участва във филмите "The Book of Eli", Черният лебед" както и романтичните комедии "Forgetting Sara Marshall" и "Friends with benefits".
Новата фотосесия с участието на Мила се намира в августовския брой на списание Interview. В новото издание почитателите на актрисата ще имат възможност да прочетат дълго инетрвю, което журналистът James Franco (той е и актьор и партнира на Мила във филма Oz: The Great and Powerful) има удоволствието да води със звездата. Разговорът между двамата варира в различни теми. Една от тях са филмовите ангажименти на Мила и участието ѝ в продължението на историята за магьосника от Оз. Филмът носи заглавие Oz: The Great and Powerful.








Снимки: theblemish.com