17 юли 2012 г.

Първи трейлър на хоръра Silent Hill: Revelation 3D

Най-после излезе и дългоочакваният от хорър маниаците първи официален трейлър на драмата Silent Hill.
Пълното заглавие е Silent Hill: Revelation 3D и както се подразбира ще бъде представен на зрителите в триизмерен формат (вероятно за постигане на по-голямо въздействие на ужаса ). В новия клип виждаме как главните герои, изпълнявани от актьорите Adelaide Clemens и Kit Harington се опитват да спасят живота си бягайки от група ужасяващи същества, които по някаква страховита случайност приличат на медицински сестри. Новият филм от хорър поредицата е базиран на сюжета от третата видео игра. Adelaide Clemens влиза в ролята на тийнейджърката Хедър Мейсън, която се мъчи да избяга от странни и зловещи сили, които настървено преследват нея и баща ѝ  (Sean Bean).
Ето как най-общо се движи сюжетната линия: в навечерието на 18-тия си рожден ден, Хедър се събужда от ужасяващ кошмар и открива, че баща ѝ е изчезнал. В действителност обаче нещата се оказват много по-объркани и страшни отколкото тя си представя.
Трейлърът е доста напрегнат и стряскаш, но доказва, че поредицата Silent Hill винаги има какво ново да покаже на зрителите по отношение на страховити изродени създания, а и въпросните медицински сестри с техните конвулсивни движения може да се окажат едни от най-стряскащите образи в цялата поредица. Зрителите определено ще съчувстват на Хедър и ще тръпнат за съдбата ѝ през цялото време. Продуцентите разкриват, че новият филм ще бъде много по-напрегнат и изпълнен с ужаси отколкото предишните.
Режисьор на лентата е Michael J. Bassett. Актьорският състав включва също звездите Radha Mitchell, Carrie-Anne Moss и Deborah Unger. Официалната му премиера в САЩ е планирана за 26 октомври 2012, в Европа го очакваме към 31 октомври. 

Източник: totalfilm