26 юли 2012 г.

Робърт Патинсън се изнесе от апартамента, в който живее в Кристен Стюарт

След като кратката забежка на Кристен Стюарт с режисьора на "Снежанка и ловеца" Рупърт Сандерс стана факт, всички зачакаха да видят реакцията на  половинката ѝ Робърт Патинсън и как ще се развият отношенията между тях. Докато някои крият надежди, че актьорът от "Здрач", воден от безкрайната си любов към Кристен, ще прости изневярата, за изненада, той направи точно обратното. Патинсън събра багажа си и напусна общия дом, в който до съвсем ското делеше с колежката си от вампирската поредица.
Източници на списание PEOPLE потвърждават, че 26-годипнията актьор е напуснал апартамента в Лос Анжелис.  Приятели на британеца казват, че в момента той е поискал да остане сам и не иска да влиза в никакви контакти с Кристен. "Не сме сигурни, че двамата ще успеят да оправят отношенията си след случилото се.Той е много гневен и с разбито сърце ", споделят близки на двойката пред PEOPLE
Не по-малко съкрушена е и самата Кристен Стюарт, която публично се извинаи на съпругата на Рупърт Сандерс. Тя също страда и търси прошка от Робърт и не спира да го нарича "човека когото обича най-много на света". Хора които са в близкото обкръжение на холивудската актриса казват: "Тя обича Роб повече от всичко на света и в момента само той ии неговия отговор има значение за нея".

Снимка: people.com