24 юли 2012 г.

Миранда Кер и Орландо Блум пред развод?

В публичното пространство бе пуснат изненадващ слух, според който многообичаната звездната двойка Орландо Блум и Миранда Кер са на прага на развод. Напоследък актьорът и моделката са забелязвани все по-рядко заедно на публични събития.
Причината, която е създала съмнения за стабилността на брака на двойката била, че Миранда и Орландо са били видени как не носят венчалните си халки.
Във Famous Magazine веднага се появи сензационно заглавие,  което постави една голяма въпросителна след имената на двойката. Списанието описва вероятността манекенката и актьорът от "Властелина на пръстените" да не са вече заедно като се позовава на свой източник, който е приближен на двойката. Той казва: "На Миранда много ѝ се насъбра на последък. Тя не носи венчалния си пръстен. Всичко сочи към факта че бракът ѝ с Орландо се намира в кризисен период". Това навежда на мисълта че бракът на двойката наистина е застрашен.
От друга страна новата мениджърка на Кер Annie Kelly отрича подобни слухове и казва че тези теории изобщо не отговарят на истината. "Това заглавие е абсолютно невярно", казва Kelly "Двамата са заедно от 2007 година , а от юли 2010 връзката им стана още по-силна. Те вече не само двойка но имат и 18-месечен син Флин." 
Наскоро 29-годишният "ангел " на Victoria's Secret приключи дългогодишните си професионлани ангажименти, продължили 6 години, с Chic Management и сега тя работи за IMG Models., които са собственост на модна агенция Sydney.

Източник: Fashionnstyle