22 юли 2012 г.

Ryan Reynolds и Blake Lively искат дете

Ryan Reynolds и Blake Lively неочаквано разкриха пред списание Star как вече се чувствам готови да бъдат родители. Холивудските звезди имат връзка от една година и делят общ дом в покрайнините на Ню Йорк.

От списание Star научаваме, че актрисата от сериала "Gossip Girl " е споделила желанието си да стане майка пред свои близки. Блейк Лайвли дори бил качила близо 5 килограма и постепенно подготвя тялото си за бременност. Вече дори не пиела алкохол.
"Райън и Блейк са готови за тази стъпка с или без сватба", разкриват близки на двойката. "Райън си умира за семейство и деца, това е неговата мечта".
Същите близки на двойката твърдят, че медиите спекулират относна края на брака на Райън със Скарлет Йохасон. Причината за него не била нежеланието на една от страните за деца, а нещо съвсем друго. За щастие сега актьорът се чувства много щастлив с новата си половинка. Пред приятели звездите от Green Lantern са заявили че искат да имат повече от едно дете.  "Всички виждат сватба и деца в тяхната близко бъдеще. Блейк е заявила, че иска да забременне най-късно до края на следващата година".