4 август 2012 г.

Джордана Брустър събра погледите в стилна розова рокля

Очарователната актриса Джордана Брустър, която изгря с ролята си в поредицата филми "Бързи и яростни", се отличи с много стилен тоалет на поредната си светска изява. Звездата се появи като гост на откриването на новия магазин за модни облекла на изтъкнатия бразилски бранд Carmen Steffens в "Hollywood and Highland" в Калифорния на 2 август.
За събитието Джордана бе избрала семпла рокля на модния лейбъл Carmen Steffens в бледо розови нюанси и принтове на цветя. Роклята бе съчетана с бяла чанта без дръжки, която допълваше изчистения и много стилен тоалет, които придаваше на актрисата ослепителна визия. Сред останалите звездни гости на светското събитие се открои актрисата Nikki Reed, която бе заложила на зелен тоалет с животински принт. Нейната колежка Rebecca Romijin също получи множество комплименти за избора си на оригинален модел рокля в класически черен цвят.
В последно време името на  Джордана Брустър  не се свързва само с поредицата "Бързи и яростни". Актрисата участва в новите серии на сериала "Далас", който се излъчва всяка сряда по канал TNT. Продължението на сериала от преди 20 години пожъна неочаквано голям успех. Първият сезон бе представен в 10 серии и поради големия зрителски интерес продуцентите вече планират нови епизоди, които ще бъдат включени във втория сезон.
Снимки: imnotobsessed