12 октомври 2012 г.

Белен Бергана - аржентинска красота и бельо

Всички изпитваме радост при вида на красиви манекенки, но те не са само в каталозите на Victoria’s Secret. Престижното списание Elle - Мексико публикува смайваща фотосесия в октомврийския си брой с участието на изкусителната манекенка Белен Бергана / Belen Bergagna.
Снимките са дело на фотографа Santiago Ruisenor и носят провокативното заглавие „My Beautiful Dark Twisted Fantasy”. Красавицата, която е родом от Аржентина, представя стилни маркови модели. Акцент е поставен на луксозното бельо, с което Белен нажежава атмосферата. Интимните предложения и елегантните тоалети стоят изключително красиво и подчертават фините извивки по атлетичното тяло на манекенката. Това въздейства като магнит на мъжете, в чието съзнание сякаш от само себе си изниква картина как свалят всичко от тялото на красивата брюнетка. Фотосите привличат и дамите, които при вида на стилните модели мигновено биват завладени от порив да посетят най-близкия представителен магазин на марката и да уважат своето его, купувайки си нов тоалет или луксозно бельо.
За толкова въздействащата визия на чаровната Белен Бергана се е погрижила стилистката Pamela Ocampo. Несъмнено без нейна помощ тази фотосесия не би била толкова запомняща се. Заслугите за грима се падат на професионалиста Alex Mendez.







Снимки: imageamplified.com