31 май 2012 г.

Божествената Моника Белучи

Британските модни поклонници се радват на богато разнообразие от ежемесечни списания, които освежават представата за мода и насочват към новоформиращите се сезонни тенденции. Списание Hunger е едно от тях, само че при него има една особеност и тя се изразява в това, че то излиза само два пъти в годината, което го прави още по-специално.
 С навлизането в летния период на британския пазар се появи и втория за тази година брой на реномирания журнал. Това, което на мига привлича погледите както на женската, така и на мъжката част, е божественото излъчване от корицата на италианската актриса Monica Bellucci/Моника Белучи. В списанието е поместена разкошна фотосесия, правена от фотографа Rankin, която изобразява красавицата като ослепителна богиня с мрачно излъчване.  Естетиката достига връх!
Освен поредицата фотоси с Monica Bellucci, читателите ще имат възможност да разгледат материал от 22 страници, посветен на манекенката Heidi Klum, да се гмурнат в дълбините на океан от идеи на изтъкнати британски дизайнери като Katie Eary, Henry Holland, Craig Lawrence, Louise Gray и James Long. Поставен е акцент и на различни профили на тема световно изкуство, филми, музика и висша мода, в които изпъкват имената на Mark Strong, Malcolm Mcdowell, The Black Keys, Oscar de la Renta, Paul Smith, Helena Christensen и много други. Ясно си ли личи, че екипът, който стои зад облика на списанието, материалите и илюстрациите, е дал всичко от себе си. Стлистите, които отговарят за вида на моделите са Brett Bailey, Maryam Malakpour и Kim Howells. Илюстратори са Carne Griffiths, Tim Laing и Alison Carmichael, а зад увлекателно и прилежно написаните статиите стоят авторите  Michael Holden, Deborah Bee, Oliver Basciano, Caroline Ryder и Ruby Warrington. 








Снимки: styleexcess