27 юли 2014 г.

Лиу Вен рекламира есенната колекция на Massimo Dutti


Манекенката Лиу Вен е най-популярната модна звезда в момента в Китай.
Родена е в Бейджинг. Кариерата ѝ започва в фотосесии в китайските издания на списания Vogue и Harper’s Bazaar. Красотата ѝ приковава вниманието на дизайнери и видни лица в модната индустрия и тя получава покани да участва в модни ревюта.
През 2008 г стъпва на международната модна сцена с ревю на колекция Пролет 2008 на модните брандове Chanel и Jean Paul Gaultier. Може да се каже, че именно тогава тя прави своя голям пробив в модата. След тези появи тя става един от най-търсените модели. Дефилира на модни ревюта в Ню Йорк, Милано, Париж. През 2010 е част от 49 ревюта на колекции Есен-Зима на дизайнерските марки Rodarte, Derek Lam, Michael Kors, Carolina Herrera, Proenza Schouler, Alexander Wang, Fendi, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo и Balenciaga. Лиу Вен застава пред обективите на фотографите Patrick Demarchelier, Mario Sorrenti, Terry Richardson и Dan Jackson.
Фотосесиите с нея заливат целия свят. Красотата ѝ е наистина поразителна. Млада, красива и известна Лиу Вен става магнит за рекламните агенции, които не спират да я засипват с предложения да рекламира различни търговски марки.
Ето я в най-новата кампания на колекция есен 2014 на модния лейбъл Massimo Dutti. Облеклата са в приятни цветове , много стилни и подчертаваща женствеността.