5 май 2012 г.

Моника Белучи предпочита бръчките пред пластичните операции

Италианският секссимвол Моника Белучи споделя в новия брой на "Vanity Fair Италия" възгледите си относно женската красота и нейната промяна в напредването на възрастта. 47-годишната актриса предпочита бръчките пред изпънатото лице след пластична намеса. Белучи призовава жените да бъдат по-скептични към пластичните операции. "По-важно е лицето да запази способността си да изразява различни емоции. Това е от особена важност за актьорската професия и дори може да бъде много опасно", настоява тя. Звездата от "Малена" сподели, че използва само витаминозни продукти, които се грижат за кожата на лицето ѝ и се обяви твърдо против идеята да допусне някой пластичен хирург да докосва лицето ѝ.   
Съпругата на френския актьор Венсан Касел залага само на натурални продукти и казва, че те са напълно достатъчни и правят кожата и да изглежда млада и свежа. На въпроса дали се плаши от процеса на стареене, Белучи уверено отвърна:
 "Менопауза ли? Не ме е страх, достатъчно зряла и готова се чувствам, за да я посрещна". 
 Италианката е горещ почитател на хомеопатията.
"Първо имам намерение да използвам само природни и билкови продукти с грижа за кожата. Ако усетя, че не ми помагат , чак тогава бих се подложила на традиционна хормонална терапия", казва тя. 
Последните публични изяви на актрисата за свързани с пролетно-лятната рекламна кампания на нова линия червила на луксозния бранд Dolce 'n' Gabbana. Линията предлага 6 цвята, които носят името на звездата - "Only Monica", "Natural Monica", "Chic Monica", "Italian Monica", "Magnetic Monica" и "Attractive Monica".