10 май 2012 г.

Ирина Шейк в сексапилна фотосесия за списание "S Moda"

Сексапилната манекенка от руски произход Ирина Шейк  направи няколко лични откровения в интервю за списанието "S Moda". Манекенката украси страниците на майския брой на модния журнал с красива фотосесия, излъчваща огромни дози горещ сексапил.
Екзотичната красота на Ирина от корицата на "S Moda" успя да омагьоса, както женската, така и мъжката аудитория. Представям ви няколко любопитни факта, които може би не знаете за чаровната рускиня.
За славата
Манекенката признава, че не се радва много на постоянния интерес от таблоидите и се опитва да не обръща голямо внимание на клюките и неистините, които се изписват за нея. "Не чета таблоиди, стремя се да фокусирам вниманието си над книгите", споделя Шейк.
За успеха и кариерата 
"Мисля, че успехът се постига след много усърден труд. Човек трябва да бъде готов на лишения, ако наистина иска да изгради кариера".
 За моделството 
"В моята професия трябва да бъдеш голям непукист и да не те е грижа какво ще си помислят хората за теб. Нужна е вътрешна нагласа за успех и желание за кариера. Трябва да си много уверен в себе си, защото много хора ще се опитат умишлено да те сломят и обезкуражат, за да те махнат като конкуренция. Това не трябва да се случва".
От няколко месеца манекенката има романтична връзка със звездата Кристиано Роналдо от футболния отбор „Реал Мадрид”. Двамата са една от най-горещите и обсъждани светски двойки.

Снимки: fashionising