31 май 2012 г.

Victoria’s Secret с ново рекламно видео, което спира дъха


Изумително е как компанията Victoria’s Secret тотално преобърна маркетинговите стереотипи за успешни продажби. Рекламите на бельо никога не са били изпълнени с толкова силен заряд на сексапил и прилична еротика.
Манекенките, станали лица на реномирания бранд успяха да изградят кариери за отрицателно време. Victoria’s Secret колекционира красиви момичета от цял свят и притежава особено омайващ арсенал , обединяващ красота, сексапил и висок стил в едно.
Холандската красавица Doutzen Kroes/ Дутсен Круз едно от известните имена, които градят облика на Victoria’s Secret . От няколко години манекенката краси страниците на каталозите и се изявява по различни ревюта, презентиращи нови колекции на марката. Последното ѝ участие е в рекламата на най-новата линия сутиени, които повдигат бюста и му продават стегнат и естетичен вид. Видеото е заснето в Маями, а режисьор е небезизвестният Майкъл Бей/Michael Bay, който стои зад поредицата "Трансформърс". Гледайки видеоклипа спокойно може да се съгласим, че Бей си ве свършил работата повече от добре. Разбира се за това допринася и чаровната Doutzen , както и нейните колежки Lindsay Ellingson и тъмнокожата Lais Ribeiro. Рекламата носи подобаващо име „Knockout” и е с времетраене само 53 секунди, но те са напълно достатъчно сексапилът на девойките да ни завладее тотално и да наруши спокойния ни сън.