16 август 2012 г.

Лара Стоун представя новата линия бельо Есен 2012 на Calvin Klein

Холандският супермодел Лара Стоун стана за шести път главно действащо лице в поредната рекламна кампания на модния бранд Calvin Klein и с това добави още една изкряща звезда към своето професионално портфолио.
До момента манекенката е рекламно лице на колекциите дънки, бельо, парфюми, часовници и бижута Calvin Klein. Сега Лара Стоун е ангажирана да предстви новата колекция бельо Push Positive на реномираната марка.
Феновете на манекенката ще имат удоволствието да я видят в нова фотосесия, заснета от фотографа Steven Klein, в която Лара показва сексапилното си тяло, облечено в новата линия луксозно бельо Calvin Klein.
Серията Push Positive е сътворена в духа на модерното и комфортното. Тя предлага изключително добри варианти за подбор на бельото, което ще краси шкафа на съвременната жена с усет към красивото и нежното. Моделите от новата колекция предлагат сутиени с уникална форма на пеперуда, създадени на база иновативна технология "soft-wire", съчетаваща мекота, удобство, здравина и подвижност.
Снимки: designscene