11 август 2012 г.

Вятърът плаче за Мери

Неслучайно Италия се спряга за родина на модата и вече толкова години страната упорито поддържа висок авторитет в модните среди.
Италианската модна фотографка Cristina Capucci е хванала с обектива си уникални моменти по време на фотосесията с манекенката Maria от базираната в Милано модна агенция Elite Models.
На фотосите красивата моделка предствя нова колекция стилни рокли, които правят женската фигура да изглежда стройна и супер секси. Фотосесията се нарича Wind Cries Mary (Вятърът плаче за Мери). Името произхожда от небезизвестната песен на великия Jimi Hendrix, която е вдъхновила фотографката Cristina.
На снимките манекенката изпъква с цялата си женственост, облечена в нежни дизайнерски рокли от коприна и други фини материи на италианските лейбъли Daniele Carlotta, Elisabetta Franchi, Dries Van Noten, Viktor and Rolf, Misuraca и Balenciaga, умерено съчетани с кожени аксесоари на Fiona Paxton и Sportmax и обувки Baldinini. Стайлингът е дело на Irene de Santis, а гримът и прическата - на Sabrina Zanzottera.






Снимки: designscene