4 август 2012 г.

Забраниха на Кристен Стюарт да присъства на премиерата на новия филм на Патинсън

Скандалната изневяра на Кристен Стюарт не само разби сърцето на нейния доскорошен любим Робърт Патинсън , но и му причини публично унижение.
Последно актьорът бе засечен от папараци да почива в компанията на Рийз Уидърспуун, неговата колежка и партньорка във филма "Вода за слонове".
Според последни известия, от Access Hollywood научихме, че Патинсън се подготвя за първата си публична проява след скандалната раздяла с Кристен Стюарт. Премиерата на новия филм "Cosmopolis" с участието на Патинсън е насрочена за 13 август. Тогава почитателките на актьора отново ще изпитат радостта видят своя идол как минава по червения килим. Близки на звездата от "Здрач" разкриват, че "Cosmopolis" е филм, с който Робърт много се гордее и нищо не може да попречи на неговата поява на премиерата. До момента всичко върви по план.
Припомням, че до момента Патинсън отказва да говори с Кристен Стюарт под какъвто и да било повод. Мнозина се опасяват, че актрисата ще се опита да осъществи контакт с Робърт по време на премиерата на филма. За да се избегнат излишни драматични сцени, които биха отклонили вниманието от филма, охраната е получила изрична заповед да не допуска Стюарт до събитието.
Лената "Cosmopolis" е по сценарий и режисура на David Cronenberg, който е известен и с филмите “A History of Violence,” “Eastern Promises”, “Мухата” и др. Премиерат му в САЩ е насрочена за 17 август.

Източник: accesshollywood