14 август 2012 г.

Моника Крус е новото рекламно лице на Agent Provocateur

Реномираната марка бельо Agent Provocateur, която се води един от най-силните конкуренти на Victoria's secret, избра своето ново рекламно лице. Изборът и този път не е случаен. Това е 35-годишната актриса Моника Крус, която е сестра на не по-малко известната очарователна и талантлива Пенелопе Крус.

Името на Моника застава редом с тези на други световно известни дами, отличаващи се с голям сексапил като певицата Кайли Миноуг, манекенките Роузи Хънтингтън-Уайтли, Кейт Мос, Хелена Кристенсен, звездата от сериала Boardwalk Empire - Паз де ла Хуерта, актрисата Маги Гиленхал и нейната екзотична колежка с китайско-френски произход - Милен Джампаной.
Новото вдъхновение на луксозния бранд Моника Крус показа своите стройни извивки в промо видеото, озглавено "Wilhelmina: Show Your True Self ". Клипът е с времетраене 2 минути и половина, сниман е в мрачна, бялскава и мистична атомосфера, която няма как да не въздейства на зрителите. Режисьор на лентата е Tim Pope, който се занимава генерално с рекламните кампании на марката.

На фотосите актрисата представя новата колекция бельо есен-зима 2012 на Agent Provocateur.







Снимки: agentprovocateur.com