11 август 2012 г.

Готов ли е Робърт Патинсън да прости изневярата

Ще има ли щастлив край скандалът с изневярата на Кристен Стюарт и дали наистина с течение на времето болката от разбитото сърце отминава?
Близки на звездата от Cosmopolis твърдят, че Робърт Патинсън се замисля дали да не даде втори шанс на невярната си приятелка. През първите две седмица след скандала, актьорът беше крайно разгневен заради публичното унижение и предателството на Крситен, но изглежда сега той започва лека-полека да разсъждава по-трезво над ситуацията.
След като интимните отношения на Кристен Стюарт и Рупърт Сандърс станаха публично достояние, Робърт Патинсън пожела да остане сам за известно време. От тогава до сега той пребивава във вилата в Калифорния на колежката си Рийз Уидърспуун, заедно с още няколко близки приятели, които му помагат да преодолее горчивината от пошлата постъпка на любимата. Източници на RadarOnline.com разкриват, че сърцето на младия актьор започва да се размеква и той много сериозно обмисля възможността да се събере отново с Кристен. Повече подробности относно крайното му решение феновете на двойката ще научат от предаването The Daily Show в което Робърт ще бъде специален гост следващата седмица.
В същото време, източници от лагера а Кристен Стюарт са силно притеснени за психическото ѝ  здраве. Според нейни близки раздялата с Робърт я съсипва и тя не е в състояние да изпълнява професионалните си ангажименти. Плаче по цял ден, отложила е снимките на филма "Cali" и отказва да присъства на пресконференцията по повод новия ѝ филм "On The Road".
"Мислите ѝ са само за Робърт и за момента не може да се съсредточи над нищо друго", споделят нейни приятели. Очевидно Крситен е загубила желание за работа, зарязала е всички настояшщи и бъдещи филмови проекти, за които говореше толкова ентусиазирано преди две седмици. Хора от обкръжението ѝ твърдят, че тя не може да си представи живота без Робърт и е готова на всичко да си го върне.

Снимка: okmagazine