11 декември 2013 г.

Еванжелин Лили на премиерата на "Хобит" в Берлин


Един от най-чаканите филми за тази година - "Хобит: Пущинакът на Смог" направи своята европейска премиера в Берлин на 13 декември. На събитието се събраха актьорите, изпълняващи главните роли, както и стотици запалени фенове, изгарящи от копнежа да видят любимите си образи на живо и на екран.
Сред плеадата от симпатични и празнично облечени актьори Ричард Армитиж, Люк Еванс, Орландо Блум, Мартин Фрийман, Бенедикт Камбърбач, женското присъствие бе отбелязало от актрисата с най-чаровна усмивка - Еванжелин Лили. Тя изгря с ролята си на Кейт в хитовия сериал "Изгубени". След като направи малка творческа пауза в кариерата си - време, през което 34-годишната брюнетка стана майка - Лили прави триумфалното си завръщане в киното с роля на елфката Тауриел в продукцията на Питър Джаксън.
На премиерата в Берлин Еванджелин успя да впечатли публиката с ултра стилния си тоалет, който представлява елегантна, дълга до земята черна рокля с увиващ се по диагонал мотив, който започва от кръста и продължава до края като създава усещане за многопластовост. Роклята е част от есенната колекция за 2013 на дизайнерската марка Alberta Ferretti. Еванжелин заслужава да ѝ благодарим за това че ни напомни как семплата  черна класика е актуална през всеки сезон. Актрисата е  избягала от кичозното и е заложила на малки и ненатрапващи се бижута - малки квадратни обеци и златна гривна на китката. Чаровната брюнетка бе избрала да се появи с повдигната коса, внимателно оформена в стилна прическа.



 Снимки: splashnews