26 юни 2012 г.

Ева Лонгория стана жертва на фотошоп провал

Актрисата Ева Лонгория , която някои познават като екс съпругата на баскетболната звезда Тони Паркър, през 2006 година зае първо място (напълно заслужено) в класацията за 100-те най-сексапилни жени според списание Maxim.
Представете си изненадата, примесена с голяма доза разочарование, която феновете преживяха когато видяха своята любимка на корицата на юлския брой на списание Amica променена до неузнаваемост. Снимките на звездата от "Отчаяни съпруги" са преминали през обработваща програма като крайният резултат се оказва скандален. Феновете на актрисата отправиха остри критики към Photoshop специалистите на италианското списание. На поредицата снимки 37-годишната звезда изглежда коренно различна. Кожата ѝ е силно изсветлена. Няма следа от чара по лицето на Лонгория , който познаваме и харесваме. Фото дизайнерите са намерили за необходимо (незнайно защо) да подчертаят скулите и направят устните на звездата по-големи. Крайният резултат - сякаш не виждаме Ева Лонгория, а нейната колежка Тери Хатчър. При тази гледка мнозина биха си помисли, че звездата се е подлагала на пластични операции. За щастие преди време Ева направи признание по този въпрос, който безкрайно зарадва феновете ѝ. Пред OK! Magazine тя заяви, че се ужасява при мисълта за игли и хирургически ножчета. "Гледала съм такива операции по Discovery Channel . Само като чуя звука от разрязване на кожата и изтръпвам. Така, че не, благодаря!"
На снимките Ева е облечена във вечерна рокля в лилаво на Lanvin и държи в ръцете си различни плодове. Веднага прави впечатление как фонът зад нея - гора и плаж- стои твърде неестествено.
Това съвсем не е първият фотошоп провал за италианското списание. На корицата на юнския брой на Amica видяхме актрисата Diane Kruger/ Даян Крюгер, носеща царска корона на главата, която никак не изглеждаше на мястото си и създава впечатлението, че е сложена чрез фотошоп програма в последния момент.