29 април 2012 г.

Ще видим Кристен Стюарт в роля на секси момиче с буен нрав в новия ѝ филм "Cali"

Филми като "Runaways", "On the Road" и вампирската сага "Twilight" ("Здрач") дадоха силен тласък на кариерата на Кристен Стюарт.
Най-актуалното около чаровната актриса се свързва с участието ѝ в новия екшън-трилър  "Cali", където освен, че Стюарт ще изпълнява главната женска роля, но ще се включи и като режисьор. "Кристен е много талантлива и динамична актриса", споделя продуцентът на лентата Craig J. Flores пред Variety, "Този път ще я видим като секси героиня с буен нрав. Без съмнение тази роля ще разкрие непознати способности на актрисата , за които публиката едва ли подозира". Филмът "Cali" е по сценарий на Майкъл Дилберти ("30 Minutes or Less") и ще се продуцира от филмовите компании Voltage Productions и New School Media. През 2008 година Voltage лансираха касовия филм "The Hurt Locker" , който отнесе шест награди Оскар и получи 9 номинации на Наградите на Филмовата академия. Режисьори на "Cali" са Крейг Флорс ("300") и Зев Флорман ("Killer Joe").
"Cali" връща звездата от "Снежанка и ловецът" към старите ѝ корени. Сюжетът запознава с двама влюбени младежи от Сан Фернандо с опасно поведение, които често вземат погрешни решения. Героинята на Стюарт се казва Мая. Тя и приятелят ѝ Крис се замесват в опасен бизнес. Правят голям удар като продават аматьорски сниман порнофилм с насилие и избягват с парите. Няколко години по-късно Мая трябва да се върне в Калифорния, за да помогне на сестра си, като  през това време ще се сблъска с ядосан бивш бизнес партньор, порнозвезди със склонност към самоубийство и каубой, който убива всеки, който му се изпречи на пътя. Междувременно отношенията на Мая и Крис са поставени на изпитание.

Снимка: askmen.com