19 април 2012 г.

Клайв Оуен и Никол Кидман позират като Ърнест Хемигуей и Марта Гелхорн

Холивудските актьори ще зарадват феновете на телевизионната драма, излъчвана по HBO, Hemingway &Gellhorn със съблазнителна и леко загадъчна фотосесия за списание "W", озаглавена "An Affair To Remember".
На фотосите виждаме Клайв Оуен в спортно-елегантен костюм на Giorgio Armani, обувки Church’s и открояващ се стилен часовник Jaeger-LeCoultre. Никол Кидман замъглява погледите с три изключително фини рокли на дизайнерите Louis Vuitton, Prada и Carolina Herrera. Звездата позира удобно настанила се в палто Dior и тъмни очила с котешки извивки Tom Ford. За бляскавия вид на актрисата допринасят бижутата на Van Ceef & Arpels и Tiffany &Company, които нежно подчертават силуета ѝ в роклята на Oscar de la Renta. В списание „W” е поместено интервю със звездите, в което те споделят мнението си за голите сцени на екрана.
Hemingway & Gellhorn е тв драма с романтичен сюжет, който ни отвежда в годините на Втората световна война и фокусира вниманието върху любовната връзка между Ърнест Хемингуей и Марта Гелхорн. Според историята, Марта вдъхновява Хемингуей да напише произведението "For Whom the Bell Tolls" (За кого бие камбаната). Също така тя е известна като единствената жена в живота му, дръзнала да поиска развод.
Clive Owen за ранните години на кариерата си
"Играх Артфул Доджър в мюзикъла „Oliver!” когато бях на 13 години. Не пях особено добре, но опита си струваше. Тогава реших, че искам да се занимавам сериозно с актьорска дейност"
Clive Owen за секс сцените и умирането
"Трудно е да изпълниш сцена, в която умираш. Това е голяма работа и затова трябва да си много убедителен. Секс сцените са по-трудни, когато няма диалог между актьорите по сценарий."
Nicole Kidman за ранните години на кариерата си
"Явих се на прослушване за роля на ангел в една училищна пиеса. Не ме одобриха. После кандидатствах за Дева Мария, пак не ме одобриха. Накрая получих ролята на овца, която стои до бебето Исус. Бях облечена в малка басмена рокля, която майка ми уши. Единственото, което трябваше да правя, е да блея. Така се смях тогава. И именно с това актьорството ме спечели".
Nicole Kidman за голите сцени
"Нямам нищо против да се събличам на екрана. Досега ми доставяше удоволствие, но напредвам с възрастта, имам бебе и нещата стават по-различни."


Снимки: wmagazine