4 септември 2012 г.

Марион Котияр за Elle Южна Африка

Звездата от "Черният рицар: Възраждане" Марион Котияр направи интригуваща фотосесия за списание Elle Южна Африка. Снимките са придружени с интервю, в което актрисата говори за  професионалния си ангажимент като рекламно лице на Dior, както и за новия филм Rust and Bone.
На снимките виждаме красивата французойка облечена в стилни дрехи и изщяни обувки на различни престижни марки, сред които са Dior и Alexei Hay.
Сред основните акценти на интервюто за Elle са въпроси, свързани с лични тренировки, владеене на няколко чужди езика и драмата и характера на нейната героиня Стефани от 'Rust and Bone'. 36-годишната звезда споделя, че говоренето на различни езици я кара да се чувства по-свободна поради това, че може да изрази себе си по различни начини. Най-предпочитаната форма на трениране е балетът. Него Марион определя като "живо раздвижване" и "възхитителна форма на общуване". За героинята Стефани актрисата споделя, че тя силна жена, свикнала сама да се оправя, докато не ѝ се случва нещо непредвдено, а именно травмата, която получава за цял живот. Това я кара да открие в себе си емоции и сила, които не е предполагала, че притежава.
Същата фотосесия е поместена и в майския брой на Elle Франция. 

Снимки: www.smartologie.com