24 септември 2012 г.

Marni представиха дамските модни облекла от колекция пролет-лято 2013

Компанията Marni е основана през 1994 г от Consuelo и Gianni Castiglioni. От тогава до днес тя успя да се превърне в световно признат лидер в производството на луксозни, иновативни и висококачествени облекла и модни аксесоари.

Всяка нова колекция облекла на Marni се отличава с единствени по рода си елегантни и красиви модели. Името на модния бранд неслучайно е символ за стил. Всяка нова колекция успява да надмине очакванията на любителите на модата. Акцент на днешната публикация ще бъдат тоалетите пролет-лято 2013 , които дизайнерите на Marni представиха наскоро.

По всичко личи, че вниманието ще догодина през пролетно-летния сезон ще доминират облекла в забележителни едноцветни принтове. Вниманието ще бъде фокусирано над материи в един тон, които ще наподобяват празни платна. Почитателите на марката ще се радвам да научат, че Marni се канят да работят съвместно с друг престижен бранд от сферата на модата - H and M.
Разгледайте част от предложенията, които ще бъдат актуални през пролетно-летния сезон. Тук може да видите пълната колекция.