24 януари 2014 г.

Рекламна кампания на колекция Пролет 2014 на Alberta Ferretti

Alberta Ferretti е италианска дизайнерка и основател на модна марка, която носи същото име. Тя е тясно специализирана в създаването на голямо разнообразие от модели рокли. Шоурумът на марката се намира в Милано, но студиото, в което тя твори, е разположено в малкото село Католика, близо до Римини (Италия).
Alberta Ferretti отваря първия си бутик "Jolly" през 1968 г. в Католика. През 1973 г нейната първа колекция рокли е вече факт.
Роклите на Alberta Ferretti са много харесвани и търсени, защото излъчват женственост, изтънченост и висок стил. Марката често е канена да шие рокли за филми, които представят събития в отминали епохи като "Великият Гетсби". Много известни актриси от Холивуд се появявата ма официални събития с рокли, носещи логото на марката. Еванжелин Лили също не беше изключение. На премиерата на "Хобит" в Берлин се отличи със стилна черна рокля на Alberta Ferretti.
Представяме ви промоционални снимки от кампанията на колекция Пролет 2014 на марката, която скоро ще бъде налчиан за поръчки.

Фотограф: Peter Lindbergh
Модел: Mariacarla Boscono
Място на снимките: Paris
Прическа: Valentin
Гримьор: Emmanuel Sammartino


Снимки:  smartologie.com
Официален сайт на марката: www.albertaferretti.com