1 януари 2014 г.

Булчинските рокли на Vera Wang - чудесен избор на тоалет за абитуриентски бал

Компанията на дизайнерката Vera Wang е лидер във висшата мода и това не е случайно. Тоалетите са образец за стил, женственост и естетика в обличането.
Ежедневните модели са комфортни и елегантни, изработени от висококачествени материи. Официалните рокли и по-специално сватбените колекции нямат равни на себе си. Vera Wang разчупва традициите като предлага идеята булчинската рокля да не е в задължителното бяло, а в друг цвят като червено, синьо, зелено, лилаво. И защо не? Много по-интересно е когато булката се появи в рокля, която не е бяло, но също толкова ослепителна и стилна. Сватбените рокли на Vera Wang могат да бъдат добър избор за българските абитуриентки. Моделите са много красиви и бягат от кича като залагат на изчистената визия, ненатрапчиви мотиви и въздействащи допълнителни украси.
Почерпете малко идеи от сватбената колекция Пролет 2013. Ако не за вашата сватба, то може да ви дойде вдъхновение какво да носите на абитуриентския или абсолвентския си бал. Бъдете смели и експериментирайте. Не робувайте на стари традиции. Модният стил е един от начините, чрез които изразяваме себе си.
Но ако все пак държите да носите бяла рокля на сватбата си, непременно разгледайте колекция Есен 2013 булчински рокли на Vera Wang.