2 декември 2011 г.

Миранда Кер не се е възприемала за красавица в зората на кариерата си като модел


„Ангелът“ на Victoria's secret сподели в интервю за New York Magazine, че нямала самочувствие на красива жена.
Манекенката разказва за впечатленията си когато за първи път влязла в магазин на Victoria’s Secret. Тогава е била само на 16 години.
"Бях възхитена. Чувствах се все едно съм попаднала в страната на чудесата. В Австралия няма такива магазини". 
Няколко години по-късно красавицата е поканена да бъде рекламно лице на модния бранд и от тогава моделството тотално завладява живота ѝ. Миранда е първият австралийски модел, който сключва договор за реклама на емблематичната марка бельо.
"Спомням си първият път когато видях на живо Адриана Лима. Беше толкова красива, че се зачудих какво правя и аз тук". 
След това се запознава с Хайди Клум и Жизел Бюнхен. В ранните години на кариерата си настоящата половинка на Орландо Блум изобщо не е намирала себе си за красавица още по-малко от нивото на „ангелите“. Днес брюнетката се чувства много по-уверена във външността си. И има защо, тя е едно от най-търсените рекламни лица на марката. Тази година Victoria's Secret й оказа честта да носи убийствено скъпия "Фантастичен сутиен", който струва цели 2.5 милиона долара.
 "Човек винаги трябва да гледа на себе си наравно с останалите и никога да не забравя откъде е тръгнал. Разбира се, няма причина да се чувствам лоша заради това което съм."
Така Миранда съветва младите момичета, които тепърва прохождат като манекенки и искат да направят кариера в модата. Миранда призовава всяка жена да вярва в своята уникалност и тя да бъде нейното оръжие по пътя към успеха. Сравнянва жената с цвете
 "Всяко цвете изпъква със свой собствен чар. Така е и при жената".