20 декември 2011 г.

IMDB обяви Натали Портман за "Най-успешната актриса за 2011"


Звездата от "Черният лебед" оглави годишната класация на интернет портала за филми IMDB и стана "Най-успешната актриса за 2011". Носителката на "Оскар" успя да измести дългогодишния първенец Джони Деп.
Оказа се, че профилът на актрисата в imdb.com е бил посещаван през изминалата година повече отколкото на която да и да било друга знаменитост. На второ място по успех се нарежда младата и чаровна актриса от украински произход и колежка на Портман от "Черния лебед" - Мила Кунис.
 Кунис успя да спечели симпатиите на публиката  не само с филма на Дарън Аронофски, но и благодарение на участието си в комедиите "По приятелски" и "Да забравиш Сара Маршал".  Досегашният филмов ветеран Джони Деп, който през последните 6 години беше признават за всеобщ фаворит, все пак остана в челната тройка. Главният редактор на IMDB Кийт Саймънтън изтъкна, че Натали Портман не е спирала да бъде обект на търсене от страна на интернет потребителите. Но това няма как да буди учудване при положение, че тази година тя  се снима в три касови филма "Тор", "Ваше Височество" и "Просто секс" и привлече вниманието и в личен като стана майка.
В Топ 10 на най-успешните филмови звезди попадат още Ема Стоун, Крис Хемсуърт, Оливия Уайлд, Дженифър Лорънс, Джордж Клуни и Крисчън Бейл.