20 февруари 2012 г.

Секси, по-секси ... Ирина Шейк

Мнозинството са свикнали да виждат Ирина Шейк полугола, рекламираща известни марки бельо в разнообразни и провокативни фотосесии, но настоящата половинка на футболиста Кристиано Роналдо е категорична че никога няма да се снима чисто гола за списание "Плейбой".
"Да, аз съм модел на бельо и си изкарвам парите като се снимам полугола, но въпреки това аз имам класа и никога няма да се снимам чисто голя за никое мъжко списание. Няма начин." с тези думи Ирина отклони щедрата покана на Хю Хефнър/Hugh Hefner. "Вярно че Наоми Кемпбъл/Naomi Campbell и Клаудия Шифър/Claudia Schiffer се появиха в "Плейбой", но го направиха чак в края на кариерите си като модели, а и го направи с класа."
Ценителите на женската плът ще трябва да се задоволят да виждат Ирина само в леко еротични, но пък силно въздействащи фотосесии , в които тя е с полу свалени дрехи като тази за списание Esqiure. В новия брой руският модел се появява в най-сексапилния си вид - застанала в провокативни пози, носейки възбуждащо фантазията черно бельо. Феновете на красавицата ще имат шанса да се запознаят по-отблизо с нея като личност. Ирина споделя , че за успешната кариера на манекенка не е достатъчна една жена да бъде красива, но трябва да впечатли и с интелект. "Трябва да си красива и отвътре, тогава хората ще искат да продължат да работят с теб". Манекенката се среща с Кристиано Роналдо от началото на 2010 година. През февруари двамата обявиха че са сгодени. Ирина разказа с радост както нейният възлюбен ѝ е направил предложение на брак по най-романтични начин по време на пътуването им от Испания до Ню Йорк. В Деня на Свети Валентин. "И преди сме говорили че може да се оженим някой ден" Оказа се че Кристиано е искал нещо много специално за свети Валентин и е пропътувал целия път до Ню Йорк, за да изненада Ирина. Близък на двойката разкри, че майката на Роналдо настоява двамата да се венчаят в родния град на футболиста Фунчал, който се намира на остров Мадейра, в Португалия.
От 17 юни Роналдо е баща на момченце от мистериозна жена. Долорес помага в отглеждането на внука си. Личността на майката до днес остава пълна мистерия.
Насладете се на тези спиращи дъха фотоси с високо качество. (Кликнете върху снимката, за да я видите в реален размер).









 Снимки: mizozo ; esquire magazine