30 януари 2012 г.

Фитнесът помогнал на Ева Лонгория да пребори депресията


Чаровната актриса Ева Лонгория се беше изгубила за известно време от звездното пространство.
Причината за това мнозина отдават на емоционалните последици, които сполетяха актрисата след края на шестгодишния й брак с баскетболната легенда Тони Паркър. Ева и Тони се разделиха през 2010 г. и с това се постави началото на един труден период в живота на звездата от "Отчаяни съпруги". Наскоро тя направи трогателна изповед за списание "Health", в която сподели как мъката от раздялата я е накарала да живее крайно нездравословно.
"След развода загубих много килограми от само себе си и имах болнав вид. Смешно ми става като си спомня, че тогава всички ми повтаряха как никога не съм била по-красива, но аз добре знаех че не е така". 
36-годишната актриса разказва, че това е бил най-тежкия период в живота й и тогава здравето й е било сериозно застрашено. За щастие за Лонгория настъпва момент, в който сама осъзнава, че въпреки болката трябва да вземе нещата в свои ръце и се пребори с депресията. Лонгория  разполага с много свободно време, което все още не е имала идеи как да прекарва. Тогава решава да се занимава с фитнес упражнения, подлага се на диета и полека-лека животът й започва да влиза в нормален ритъм.