11 януари 2012 г.

Аштън Кътчър иска да продължи да участва в "Двама мъже и половина"


Актьорът Аштън Кътчър сподели в интервю, че има силно желание да продължи да участва в ситкома "Двама мъже и половина", излъчван по телевизия CBS. По-хубавата новина е, че зрителите на същата телевизия също искат да го гледат в образа на младия милиардер Уолдън Шмид. "Двама мъже и половина" е едно от най-гледаните комедийни предавания, а последният сезон (девети по ред) отчете повишение на зрителския интерес с цели 20% в сравнение с епизодите, в които участваше скандалният  Чарли Шийн, сочи статистиката.
На Кътчър му предстоят няколко кино проекта,, но след като приключи ангажиментите си с звездата изразява готовност да се включи в следващия сезон на шоуто. Говорители на CBS потвърдиха, че  са готови на всичко шоуто да продължи.
Екс съпругът на Деми Мур се появи на пресконференция днес в напълно прилежен вид - избръснат и късо постриган. Запитан на какво се дължи промяната във външността му Кътчър се усмихна загадъчно и призова всички да гледат новия епизод на "Двама мъже и половина", който предстои да бъде излъчен в понеделник . Отговорът се крие там.