18 септември 2013 г.

Есен, посипана с пепел от рози

Когато черното ви се вижда твърде мрачно, а бежовото твърде тривиално, какво ще кажете за малко вдъхновение с пепел от рози. Сякаш облечени в нежни розови одежди носталгията по отминаващото лято постепенно ни напуска и на нейно място идва позитивната нагласа, с която приветстваме настъпващите хладни есенни дни с надеждата повечето от тях да бъдат слънчеви и приятни.

Julia Frauche застана пред обектива на фотографа Sebastian Kim за фотосесия, обагрена в нежни пастелни цветове, сред които най-ярко изпъква пепел от рози. Фотогалерията намира място в октомврийския брой на списание Allure. Чаровнана моделка позира облечена във вълнен костюм, състоящ се от сако и пола, комбиниран с кожени ръкавици Nina Ricci и кожена чанта Hermes. Добавете към тях елегантно кашмирено палто без колан в същия цвят и вече сте готови да посрещнете и по-студените дни на късната есен. Моделката е съчетала палтото с чанта от вълна на ангорска коза на марката Celine.
За официална вечеря или коктейл парти, където дрескодът означава много, Julia Frauche дава идея за нежна сатенена рокля от Lanvin, съчетана с лисича вълнена наметка също в пепел от рози на модния бранд Marc Jacobs.