2 септември 2013 г.

Джесика Стам рекламира колекция есен-зима 2013 на Elie Tahari

Канадският топ модел Джесика Стам приковава погледите с елегантната си визия в новата рекламна кампания на есенно-зимната колекция на Elie Tahari. Моделите очертават фината женска фигура като ѝ придават повече стил и очарование. Колекцията разкрива нови измерения на стила в модата.
Облеклата се предлагат в сини и черни краски. Фотосесията е правена от фотографа Diego Uchitel, семплата, но елегантна прическа на манекенката, е избрана от коафьора Shay Ashual, грим - Wendy Rowe.
Elie Tahari е популярно име в модните среди. Марката се ползва с особена почит в над 40 страни по света. Дизайнерите на Elie Tahari винаги полагат големи усилия и старание при балансирането между висококачествени материи, нежни шарки, изчистеност и усет към детайла. Изглежда това се оказва печеливша формула, тъй като поръчките в онлайн магазините на компанията не спират да растат. Брандът предлага облекла за жени и мъже, които вдъхват увереност и самочувствие. Компанията е създадена през 1973 г. и от тогава до сега е успяла да обогати продуктовата си гама, за да може днес да предлага не само дрехи, но и чанти, обувки, бижута и кожени стоки.