1 септември 2013 г.

Кандис Суанепул рекламира есенно-зимната колекция на Blumarine

Манекенката Кандис Суанепул показа съвършените си извивки в нови фотографии, посветени на рекламната кампания на модния бранд Blumarine. Светлооката красавица позира облечена в моделите на есенно-зимната колекция на италианската марка.
За грима на Кандис се е погрижила Wendy Rowe, прическата е дело на Franco Gobbi. Зад фото обектива е известната модна фотографка Camilla Akrans.
Брандът Blumarine е основан през 1977 г. Продуктите, които днес се предлагат на международните пазари, носещи това авторитетно име, са облекла за жени, бельо, сватбени рокли, плажни тоалети, чанти, обувки, бижута, ръкавици, часовници и парфюми. Също така може да срещнете и интериорно обзавеждане и украси за дома,носещи логото на компанията. Характерни черти на облеклата с марка Blumarine са мотивите от епохата на Романтизма, засилващи чувствеността и придаващи повече женственост. Благодарение както на това, така и на вискокачествените материи, от които се шият дрехите, италианската марка се ползва с особено висок авторитет по цял свят.
Насладете се на красивата Кандис и почерпете малко вдъхновените с новата колекция на Blumarine.








Снимки: designscene.net