2 ноември 2013 г.

Миранда Кер гостува на Elle Япония през декември

Новината за официалната раздяла на Миранда Кер и нейния съпруг Орландо Блум покоси многобройните им фенове, въпреки че мнозина навярно подозираха, че нещата между звездите вече не са като в началото.
На публични събития Миранда и Орландо отдавна не са се появявали заедно. Преди година изтече слух, че вече не носят брачните си халки, което бе изтълкувано като сигурен знак, че любовта им залязва. Тогава вероятността за раздяла бе отречени от говорители на двойката. Въпреки съмненията не бяха оборени. За щастие след като обявиха новината за раздялата, двамата увериха, че си остават добри приятели. Ако не друго, това го дължат поне на своя син Флин.

Все пак личният живот на Миранда Кер си е само нейна работа. Новото около нея в професионален план се изразява в стилна фотосесия, заснета от фотографа Chris Colls, с когото моделката е работила и преди. Снимките ще се появят в декемврийският брой на списание Elle Япония. Миранда Кер е много популярна в Страната на изгряващото слънце и често получава покани да се снима и дава интервюта за различни японски списания. Затова се предполага, че новият брой на Elle Япония ще предизвика голям интерес заради галерията снимки, на които Миранда Кер позира в изключително стилни и красиви тоалети.
Дали защото в личния живот на манекенката е настъпило някакво спокойствие, или поради незнайни други причини, но Миранда никога не е изглеждала по-ослепителна, както в тази фотосесия. Без излишен кич и с повече неподправеност на кадрите изпъква естествената красота на моделката, подчертана с елегантни дрехи, обувки и аксесоари.
Модните предложения заслужават внимание!

Прическа: David Keough
Грим: Rose-Marie Swift
Фотограф Chris Colls









 Снимки: visualoptimism.blogspot.com