21 октомври 2013 г.

Яна Акимова рекламира колекция кожени облекла есен-зима на Enigma

Яна Акимова е име, което все по-често ще се споменава в новостите, касаещи българския шоу елит. Яна е известна на телевизионната публика с участието си в предаването Dancing Stars, както и връзката си в певеца и актьор Орлин Павлов.
В настоящ момент сърцето на танцьорката принадлежи на столичния бизнесмен Петко Димитров, за когото тя е вече щастливо омъжена.
Яна израства в Троян в семейството на банкер и застрахователка, които са се постарали дъщеря им да получи достойно възпитание и високо образование. Първите ѝ танцувални изяви са в родния Троян. По-късно амбициозната Яна започва активно да практикува латиноамерикански танци и става трикратен носител на шампионска титла. Яна прекарва известно време в Италия, където учи в школата на прочутата хореографка Карълайн Смит. В периода от 2009 до 2010 г. тя и нейният партньор участват във Фестивал по танци в Блекпул и успяват да попаднат в Топ 40.
В професионалната биография на Яна присъстват над 100 престижни награди и отличия. Освен с добрите си танцувални умения Яна изпъква и с обаятелна външност, която трудно би убягнала на модните списания и фотографи. Именно поради това компанията за кожени облекла ENIGMA избра Яна Акимова за свое рекламно лице на есенно-зимната си колекция.
Фотосите се отличават с изящество и стил, за които силно допринася красивата визия на танцьорката.
Безспорно ролята на модел отлично отива на Яна. Да се надяваме, че все по-често ще я виждаме в нея. 

Дизайнер: Анелия Николаева
Фотограф: Васил Германов













Всички модели от колекцията може да видите тук.

Снимки: enigmaleather.com.