1 октомври 2013 г.

Адриана Лима представя бельо за Октомври 2013 на Victoria's Secret

Не са толкова важни дрехите, а това, което се крие под тях. А какво има под тях - бельо. Важно е бельото което носим да предлага, на първо място, комфорт.
То трябва да бъде красиво и да прави жените самоуверени. Марката Victoria's Secret има много конкуренти, но въпреки това е успяла да се наложи като лидер е предлагането на висококачествено и свръхстилно бельо. Огромен принос за успеха има добрия маркетинг, но най-вече манекенките, които рекламират марката и красят каталозите. Когато казваме "бельо" не всеки се сеща за Victoria's Secret, но чуем ли имената на Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Миранда Кер - тогава вече в съзнанието ни изплуват снимките на манекенките с красиви лица и прекрасни тела. И чак тогава към думата бельо прибавяме марката Victoria's Secret. Адриана Лима озарява страниците на новия каталог за бельо на Victoria's Secret за месец Октомври.
Ако лека-полека започвате да обмисляте какви подаръци да подарите за Коледа, Нова година или предстоящ рожден ден на някоя изискана дама, не се колебайте да разгледате снимките и да почерпите малко вдъхновение.