11 октомври 2013 г.

Миранда Кер рекламира зимната колекция на Mango

Миранда Кер вече не е "ангел" на Victoria's Secret, но за сметка на това реномираните модни агенции не спират да я засипват с предложения. От тази година моделката е рекламно лице на модния бранд Mango.
Както стана известно наскоро, марката Mango затвори своите магазини които се намираха на територията на България, така че който иска да си закупи техен модел, ще трябва да се въоръжи с търпение и да поръча желания артикул от официалния онлайн магазин на марката. Покупката става лесно, но пътуването отнема малко време. И все пак накрая си заслужава. Дрехите на Mango винаги изпъкват с присъщия си стил и високо качество.
В разгара на есенния сезон Mango представиха новата си колекция облекла зима 2014. Новите модели включват елегантни ежедневни палта и якета, подходящи за късната есен и настъпващата зима. Освен облекла, колекцията предлага чанти, обувки, гривни, бельо и дрехи за деца. Насладете се на чаровната Миранда и нейните привлекателни колежки, облечени с в Mango от глава до пети. Някои от моделите ще бъдат достъпни за поръчки в края на октомври, а други през ноември и декември. Цялата колекция, както и цените на отделните артикули, може да разгледате тук.
















Снимки: mango.com